Ron Wallace

About me:
Website: http://
Email: aimcmc@aol.com

Send private message

You must be logged in to send a private message.

Pages

No pages created yet

Bookmarks

No bookmarks

Group membership

Activity

  • iionly, yes I always delete plugins before upgrading to a new version. Settings appear to be ok, in addition the API Key is ok. FYI, I have 3 elgg sites and all 3 had the exact same experience. So, we've just deleted all the old videos, and... view reply
  • Thought you might like to take a look at the error message I get when I try to reload one of these problem videos. This error message is a list of all the fields that should have loaded with the video, but did not. There was no other message or... view reply
  • Note; These are Off Server videos. I've narrowed it down. Doesn't appear to be any problem after all. It appears to be localized to my installation.  As I upgraded elgg along the way from 1.+ to the most the most current elgg 2.3.4,... view reply
  • Version 2.3.3 -  When I delete any video, I can't add it back in again. I get a list of red error messages that is a duplicate of what should have been listed in the fields, but are not listed, only listed as many red error messages....
    • Thought you might like to take a look at the error message I get when I try to reload one of these problem videos. This error message is a list of all the fields that should have loaded with the video, but did not. There was no other message or indication why the error occurred, just this...

    • Problem with the original version of iZAP Videos has been / is that the handling of offserver videos was done by their API server. It was impossible for me to know what they did there. Therefore, I had made my fork based on an older version of iZAP Videos (3.7) that still had the code for processing offserver videos at least mostly included in the plugin itself. So, any offserver videos added with the original version of iZAP Videos have likely some differences with regards to the corresponding database entries. This might result in an incomplete deletion of the video entries. Still, I can't say why it should fail to add these videos again.

      Had you deleted the plugin folder of the original iZAP Videos before switching to my fork? If not, you might try if it helps to re-install my fork (disable iZAP Videos, then delete the plugin folder before copying the latest version again on the server and then re-activating it). Then you might also check the plugin settings again if everything is configured alright including the API key.

    • iionly, yes I always delete plugins before upgrading to a new version. Settings appear to be ok, in addition the API Key is ok. FYI, I have 3 elgg sites and all 3 had the exact same experience. So, we've just deleted all the old videos, and realize we can not put them in again, and move on. We're not going to lose any sleep over it. 

      I'd like to take this time to thank you for your excellent work and support. I first became involved with elgg at version .7, and rode the wave through 1.7.15. But, we never launched any production sites, although we had 3 sites under development. We were not too happy with several of the plugin developers, so we put all future elgg work on the back burner. 60 days ago we decided to revisit elgg, and what we found was most pleasing. We've taken the time to upgrade to 2.3.4, one step at a time, and the process, although time consuming, was virtually flawless. And your, and a few other developers', plugins, have finally become something we felt we could install with confidence and have sites we could be proud of. You've obviously invested a lot of time and hard work. I thank you for your professionalism and obviously sincere concern for us users by offering such wonderful products. Finally, after so many years, we are are going to be able to launch our elgg projects. THANK YOU! THANK YOU!

  • OK, thanks anyhow. I was able to figure this out for myself. In addition to establishing an API Key, it's necessary to select Library re the Google APIs and then select YouTube Data API v3 for the project. Simple when ya know, wasted hours and...
  • I keep getting the YouTube not responding error, no matter what I try. I've got the Google API Key. I've tried several. I've tired just about everything I can think of, and everything I've seen documented re elgg. I've been...
  • Ron Wallace commented on the plugin Spam Login Filter
    Is there an alternative for fassim, since it appears they are gone???
  • Ron Wallace replied on the discussion topic Spam fighting update
    Thank you ura soul. So I understand. You allow everyone to register and then you block their IP address when recognize they are spamming your site?  Question: What plugin do you use to block the IP addresses? Our problem here is that if we... view reply