jmperu

Location:
Email: jmperu@free.fr

Send private message

You must be logged in to send a private message.

Group membership

Activity

  • for all to work I left the unmodified version 2.3.8 and I took all the plugin on github with all the dependencies. now I have my wall with hypewall that works properly with my gallery tidypics in which I load my images thanks to iionly for his... view reply
  •   what do you use as plugins me i daze the same problem dice i put hypewall with tidypics I did not find the solution if you find there the sign me view reply
  • jmperu replied on the discussion topic Hyperwall on Elgg 2.3
      I had the same problem you have to do tests by changing the order of your plugins give the list of all your validated plugins     here is mine but I can not install a gallery... view reply
  • jmperu replied on the discussion topic hypegallery
    Messages  Embed  CKEditor  Friend request  Search  Members  Search Advanced  Groups  Group Tools  Group Subtypes  Profile  Widget Manager  Front Page... view reply
  • jmperu replied on the discussion topic easytheme2 tipypics
      I'm french and actually I go through the Google translation I understand that you are lost in my discussion but I do what you say to me as and when I have two local sites on my pc that I use to test the plugins before posting them on... view reply
  • jmperu replied on the discussion topic easytheme2 tipypics
      Hello, I already reloaded a new version 2.3.7 elgg while I was in 2.3.6 I have disabled all plugins I kept that Front Page Demo file Tidypics File Viewer I reloaded an image in the album all load correctly but I do not have a button to... view reply
  • jmperu replied on the discussion topic hypegallery
              668VT006953A.jpg  78 KB   Server Error     668VT007422A.jpg  0.1 MB   Server... view reply
  • jmperu replied on the discussion topic easytheme2 tipypics
      I have disabled all hype the result is the same the files are well in F: \ xampp2 \ htdocs \ elgg \ data \ 1 \ 36 \ image \ 80905 why thumbnails are not showing and why the loading of the image is failed, what is missing?   view reply