Send private message

You must be logged in to send a private message.

Friends

No friends yet.

Activity

  • Cubert commented on the plugin Adbrite Brite Pic pluging for TidyPics
    Good catch on the typo, I did get an error as I didn't have an image with out a link on it.   As for 2 java script on one line, that's to save type multiple echo statments, Browser reads it all the same anyhow just conserves whitespace......
  • Cubert commented on the plugin Adbrite Brite Pic pluging for TidyPics
    No to do that I had to turn off the htmlawed plugin and then you can paste ad code from any provider in the html code window of tinymc.   PS this ad code is still beta.. may have issues showing ads...
  • Cubert uploaded a new plugin: Adbrite Brite Pic pluging for TidyPics
    • Good catch on the typo, I did get an error as I didn't have an image with out a link on it.

       

      As for 2 java script on one line, that's to save type multiple echo statments, Browser reads it all the same anyhow just conserves whitespace... Makes it hell to read and debug when cramed all up on it's self I do agree..

      Well Enjoy what ya can get from it...

      Cubert

    • I'm confused.. so any pic that is uploaded to my site and is clicked on i get paid for that click?

    • hey, you can edit spotlight in root/view/default/page_elements/spotlight.php

  • Cubert replied on the discussion topic Dates fail to post correctly
    I have disables all plugin's and just had the calendar loaded and dates work fine, I did notice that the date format changed. When working, the date from the calendar is in "Saturday, November 28, 2009" format When all Plugin are loaded the... view reply
  • Cubert replied on the discussion topic Dates fail to post correctly
    Kevin, As a developer I to sometime over simplify problems that I fully understand to other who do not, thus I understand your response. You mentioned that the problem has been discussed many times before in this group. I found 2... view reply
  • Cubert replied on the discussion topic Dates fail to post correctly
    He is using a Jscript to build the calendar chooser, The date chooser is working (allows) me to nav to a date and then places date in date form field) But hit save and blink it's gone. I am very new to the dtat layouts and how enties are tied to... view reply
  • Cubert added a new discussion topic Dates fail to post correctly in the group Event calendar
    I am using elgg 1.61, added group calendar and added a couple of dates from both the personal and group areas with same results. I have setup all the information including the start date. Hit save and see the new calendar post afterwards but...
    • This problem been discussed several times before on this group. You are almost certainly using another plugin that interferes with the event calendar's date picker. Turn that other plugin off and the event calendar should work properly.

      Read the other discussions in this group for more information.

    • Kevin,

      As a developer I to sometime over simplify problems that I fully understand to other who do not, thus I understand your response. You mentioned that the problem has been discussed many times before in this group. I found 2 instances and neither provide a clear understanding of the problem or any idea how to go about repairing. I know the plugin works as I used it during demo with out issue. Since this is my first project using elgg SE I may appear to be "lazy" in my troubleshooting efforts but actually I am on unfulmilar ground with the data structure and storage processes which forces me to ask seemingly stupid questions. 

      Out of 16 discussions there are 2 report I was able to find on this subject, if there is other areas or forums that may have good information on this issue I would welcome the URLs.

      Created 11 days ago with 1 posts
      Last comment 11 days ago by Tom

      Started by Tom: Datepicker issues

      Second report I found,

      Created 36 days ago with 19 posts
      Last comment 18 hours ago by Cubert

      Started by antifmradio: Event not showing? anywhere

       
      The first talks about a new datepicker, Tried this and failed.... no change. The second I am not sure what he finally did. He had a Ah hahaha moment but failed to post the enlightenment. They talked a bit abot the date configuration but from what I have tried it has no effect on this issue as upon a save the date from the "Start date" field fails to save it's date format correctly. Now I am not sure if that is due to no date being set from form or if it is not the correct format when stored at the data base level.
      From what is returned I can assume that it is getting Epoch Start date from some where whether it is a default value if no value exists or if that is what is actually saved to database. I have no clue referring to my previous comment where I am confused about the data structure some what and my ability to confirm what data was saved..
      If it is just a plugin......
      I will setup and test a duplicate of my site and start killing plugins and moving stuff around until there is either a fix stumbled on or all plugin are gone and am left with a empty haul. I am posting my Plugin list in the order it currently is, my next post will be based on this list and it's order as it is now. If it is a plugin on my list doing it I will be reveiled here....
      Here is my plugin list and in it's current order,
       
      event_calendar
      groupmembers
      chat
      customindex
      OLC (Site template)
      pages
      bookmarks
      thewire
      friends
      embed
      tinymce
      messageboard
      notifications
      members
      invitefriends
      categories
      twitterservice
      logrotate
      reportedcontent
      htmlawed -> Off
      captcha
      twitter
      uservalidationbyemail
      file
      defaultwidgets
      logbrowser
      blog
      externalpages
      garbagecollector
      messages
      groups
      crontrigger  -> Off
      zaudio
      profile
      analytics
      friend_request
      embedvideo  -> Off
      mass_mailouts
      newestmembers
      tidypics
      quoteoftheday
      roundedprofile   ->
      Off remove_widget
      coppa    -> Off
      userpoints
      badges
      userpoints_standard
      pluginsettings
      recommendations
      izap-profile-visitors
      izap_videos
      custom_profile_fields
      riverdashboard
      communities
      customspotlight
      feedback
      myfriends
      online
      playlist
       
    • I have disables all plugin's and just had the calendar loaded and dates work fine, I did notice that the date format changed.

      When working, the date from the calendar is in "Saturday, November 28, 2009" format

      When all Plugin are loaded the same field and calender produces "11/28/2009" format

      There inlies the problem...  After working the plugin back and forth till I found the colporit, It is a order issues with a single plugin I am using called Custom_Profile_Fields which seems to load up another copy of the date picker with a different date saving format.

      If you load this plugin after the Event _calendar it causes any call to datepicker to use the CPF version of the date format and not the Event's version.

      Now who get a slap on the wrist?   8-)

       

       

  • Cubert joined the group Event calendar