Com costa muntar una web al teu gust si no saps programar.

Vaig desmuntar una web que havia fet amb Joomla i Jomsocial que funcionava mes o menys be però que per un problema que va sorgir vaig decidir cercar millors alternatives.

Elgg em va semblar molt atractiva i vaig començar de zero.

Porto mesos intentant posar-la en marxa al meu gust. No es tan complicat el que vull però m'està resultant una tasca força feixuga. Després del temps i diners que he invertit a la web començo a desesperar-me i a desmotivar-me.

Elgg no té un servei de suport, has de dependre de que algú et vulgui ajudar, que gràcies a això he pogut resoldre algun problema senzill però important per poder continuar.

He demanat de fer un nou plugin sense èxit http://community.elgg.org/mod/groups/topicposts.php?topic=225501&group_guid=75603. Es una tasca potser una mica complicada però es el que vui per fer funcionar la web com desitjo. Potser hauré de canviar de sistema un altre cop. No se que fer ja.

Necessito ajuda, però no vull deixar-me la cartera ;-)

  • Hola Mercè,

     

    Sóc responsable comercial de l'empresa Cinetic, centrada en desenvolupaments web i actualment en periode d'implantació de la eina Elgg.

    Actualment estem en periode d'analisi de la eina i de formació interna sobre la seva programació i ara per ara encara no et puc donar suport en el tema de creació del plugin, pero espero que sí ho poguem fer en algunes setmanes.

    En quant en tingui capacitat t'ho faré saber per si encara requereixes d'algú que et doni suport en aquest o altres temes.

    No crec que t'haiguis equivocat en la elecció de la plataforma, tranquila, ara per ara a nivell de comunitats és del millor que hi ha. Tot i això altres eines CMS et poden donar més llibertat en fer coses fora del que és estrictament una comunitat. Per la meva part treballem de forma asídua amb EZ-Publish (www.ez.no) és d'un nivell molt professional però necesites algú especialista ja que no és tant senzill com instalar i començar a treballar-hi. També tens Drupal o Jommla, pero aquestes crec que ja les coneixes i són més 'brutes' a nivell de programació.

    A nivell de programació general si necesites cualcom intentaré ajudar-te.

  • Gracies Valentí,

    Elgg m'agrada i em sap greu no poder posar la pàgina en pràctica perquè no està del tot acabada. Es una situació una mica desesperant desprès de tant de temps. Ara inclús m'estic llegint el codi per si puc fer alguna cosa, que ho dubto perquè no se PHP, domino la ofimàtica, he fet programetes amb Access però això es diferent.

    Joomla està be perquè de seguida es pot muntar una web però té un fallo, no pots crear subcategories i em vaig adonar massa tard.

    Be, continuaré amb Elgg. Jo necessito el plugin, potser son manies, però si no tinc les coses com a mi m'agrada no puc continuar.

    Al menys em dones la confiança de que si tinc algun fallo o problema gros tinc algú a qui demanar ajut. I no seré l'única, el mateix problema ho té més gent.

     

Elgg Spain

Elgg Spain

Elgg Spain - Elgg España | Grupo español de usuarios Elgg