All Site Activity

  • Hisham is now a friend with vt
  • Hisham is now a friend with Amie
  • Hisham is now a friend with JerSooz
  • Guy Nirpaz replied on the discussion topic simplecache not loading javascript files in the group Elgg Technical Support
    Hi, I've installed a new copy of elgg 1.5rc1 on GoDaddy: copied tar.gz file created a new db made it all working with default settings For some reason all javascript functionality is not working. On my local xamp installation everything...
    • @M.C.  that's quit a list.  Am I correct that all are Enabled?  If so here is what works for me.  First elgg will place the news plugins at the bottom by default, start by disabling each one at a time, dumping the simplecache and starting simple cache back up each time.

      Now I can tell you you may have some plugins located wrong, example is to keep like minded plugin together like blog and place blogextended just below it.  walltowall just under messageboard, I group all my profile related plugin together.  Keep custom_index either very top or very bottom.

      I understand a lot of plugin developers say to place the plugin at the bottom, but not every plugin can have this position.

      Make sure garbagecollector and logrotate are set to weekly and force a cron clean up.  www.xxxxxx.com/pg/cron/weekly.

      Now my advice is do as I say not as I do because you have so many plugin I would conside which ones you realy need, your site will be much faster.

      Hope this helps

    • Hi Goofbucket

      Thank you for helping me. I tried the cron and minue i turn off the simple cache, all css goes off.

      I disabled all plugins and its still the same.

      image

      Strange its happening with all plugins disabled.

      The minute i click enable simple cache, site loads normally

      Im debugging and making changes so i need to disable caching

      What could be the issue

    • so your java is back, and yes this is an issue with simplecache, and I am sorry but probably over my head. Do a search on simple cache and you should find the right thread with the right people.  sorry I could not help more.

  • Orlando joined the group Elgg Technical Support
  • ZOOZ joined the group Plugin Development
  • digmo added a new discussion topic Front page and user approval in the group Elgg Technical Support
    Hi, I have set up elgg on my server but the front page is displaying the login form and then "latest activity' but nothing under it. How do I go about change this to something cool ? Also, is there anyway that an admin has to approve a user before...
  • digmo joined the group Elgg Technical Support
  • Kevin Jardine replied on the discussion topic simplecache not loading javascript files in the group Elgg Technical Support
    Hi, I've installed a new copy of elgg 1.5rc1 on GoDaddy: copied tar.gz file created a new db made it all working with default settings For some reason all javascript functionality is not working. On my local xamp installation everything...
    • @M.C.  that's quit a list.  Am I correct that all are Enabled?  If so here is what works for me.  First elgg will place the news plugins at the bottom by default, start by disabling each one at a time, dumping the simplecache and starting simple cache back up each time.

      Now I can tell you you may have some plugins located wrong, example is to keep like minded plugin together like blog and place blogextended just below it.  walltowall just under messageboard, I group all my profile related plugin together.  Keep custom_index either very top or very bottom.

      I understand a lot of plugin developers say to place the plugin at the bottom, but not every plugin can have this position.

      Make sure garbagecollector and logrotate are set to weekly and force a cron clean up.  www.xxxxxx.com/pg/cron/weekly.

      Now my advice is do as I say not as I do because you have so many plugin I would conside which ones you realy need, your site will be much faster.

      Hope this helps

    • Hi Goofbucket

      Thank you for helping me. I tried the cron and minue i turn off the simple cache, all css goes off.

      I disabled all plugins and its still the same.

      image

      Strange its happening with all plugins disabled.

      The minute i click enable simple cache, site loads normally

      Im debugging and making changes so i need to disable caching

      What could be the issue

    • so your java is back, and yes this is an issue with simplecache, and I am sorry but probably over my head. Do a search on simple cache and you should find the right thread with the right people.  sorry I could not help more.

  • DhrupDeScoop replied on the discussion topic Bookmarks error - cant bookmark in the group Elgg Technical Support
    Forbidden You don't have permission to access /elgg1.5/mod/bookmarks/add.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. This the error that come when I try...
    • I forgot.. BookMark This does this --

      http://community.elgg.org/mod/bookmarks/add.php?XXXXX

      as soon as there is a slash "/" after the "?" ==> (hostgator says) "403"

      if no slash "/" after "?" ==> ok

      * The problem is b/c "GET" --mod_security is applying anti-CSRF rules to block b/c it looks like a forgery.

      *If we used "POST to pass the to-be-bookmarked URL -- mod_security will allow the post request as considered safe.

       

    • hey guys,

      just wanted to update you that Hostagtor has finally resolved the issue for my site. Thank you all for your help.

      Cheers,

      Varghese

    • @varghese. How did you resolve the issue? I contacted to my hostgator and they said that I need to change the .htaccess file and they can't help me in that.

      So what should I do. My bookmark this tool is not working.

  • Guy Nirpaz added a new discussion topic simplecache not loading javascript files in the group Elgg Technical Support
    Hi, I've installed a new copy of elgg 1.5rc1 on GoDaddy: copied tar.gz file created a new db made it all working with default settings For some reason all javascript functionality is not working. On my local xamp installation everything...
    • @M.C.  that's quit a list.  Am I correct that all are Enabled?  If so here is what works for me.  First elgg will place the news plugins at the bottom by default, start by disabling each one at a time, dumping the simplecache and starting simple cache back up each time.

      Now I can tell you you may have some plugins located wrong, example is to keep like minded plugin together like blog and place blogextended just below it.  walltowall just under messageboard, I group all my profile related plugin together.  Keep custom_index either very top or very bottom.

      I understand a lot of plugin developers say to place the plugin at the bottom, but not every plugin can have this position.

      Make sure garbagecollector and logrotate are set to weekly and force a cron clean up.  www.xxxxxx.com/pg/cron/weekly.

      Now my advice is do as I say not as I do because you have so many plugin I would conside which ones you realy need, your site will be much faster.

      Hope this helps

    • Hi Goofbucket

      Thank you for helping me. I tried the cron and minue i turn off the simple cache, all css goes off.

      I disabled all plugins and its still the same.

      image

      Strange its happening with all plugins disabled.

      The minute i click enable simple cache, site loads normally

      Im debugging and making changes so i need to disable caching

      What could be the issue

    • so your java is back, and yes this is an issue with simplecache, and I am sorry but probably over my head. Do a search on simple cache and you should find the right thread with the right people.  sorry I could not help more.

  • magnar joined the group Plugin Development
  • DhrupDeScoop replied on the discussion topic Bookmarks error - cant bookmark in the group Elgg Technical Support
    Forbidden You don't have permission to access /elgg1.5/mod/bookmarks/add.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. This the error that come when I try...
    • I forgot.. BookMark This does this --

      http://community.elgg.org/mod/bookmarks/add.php?XXXXX

      as soon as there is a slash "/" after the "?" ==> (hostgator says) "403"

      if no slash "/" after "?" ==> ok

      * The problem is b/c "GET" --mod_security is applying anti-CSRF rules to block b/c it looks like a forgery.

      *If we used "POST to pass the to-be-bookmarked URL -- mod_security will allow the post request as considered safe.

       

    • hey guys,

      just wanted to update you that Hostagtor has finally resolved the issue for my site. Thank you all for your help.

      Cheers,

      Varghese

    • @varghese. How did you resolve the issue? I contacted to my hostgator and they said that I need to change the .htaccess file and they can't help me in that.

      So what should I do. My bookmark this tool is not working.

  • varghese replied on the discussion topic Bookmarks error - cant bookmark in the group Elgg Technical Support
    Forbidden You don't have permission to access /elgg1.5/mod/bookmarks/add.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. This the error that come when I try...
    • I forgot.. BookMark This does this --

      http://community.elgg.org/mod/bookmarks/add.php?XXXXX

      as soon as there is a slash "/" after the "?" ==> (hostgator says) "403"

      if no slash "/" after "?" ==> ok

      * The problem is b/c "GET" --mod_security is applying anti-CSRF rules to block b/c it looks like a forgery.

      *If we used "POST to pass the to-be-bookmarked URL -- mod_security will allow the post request as considered safe.

       

    • hey guys,

      just wanted to update you that Hostagtor has finally resolved the issue for my site. Thank you all for your help.

      Cheers,

      Varghese

    • @varghese. How did you resolve the issue? I contacted to my hostgator and they said that I need to change the .htaccess file and they can't help me in that.

      So what should I do. My bookmark this tool is not working.

  • Markpea joined the group Elgg Technical Support
  • Markpea has updated their profile
  • Markpea has a new avatar
    Markpea